Smörstekt röding med rabarberreduktion och fänkål

Keto.nu

Förberedelse

Tillagning

Total tid

Smörstekt röding med rabarberreduktion och fänkål kan förvandla en vanlig middag till något extraordinärt. Föreställ dig en ljummen sommarkväll där doften av smörstekt fisk fyller luften, medan rabarberns syrliga arom dansar i köket. I detta recept tas varje ingrediens tillvara för sin unika karaktär – från sötman i rabarbern till den milda toner av anis från fänkålen.

Näringsvärde per portion:
– Kalorier: 450 kcal
– Fett: 34 g
– Protein: 35 g
– Kolhydrater: 7 g

Tidsåtgång:
– Förberedelsetid: 15 minuter
– Tillagningstid: 25 minuter
– Total tid: 40 minuter

Förbered denna rätt genom att först skapa en livlig rabarberreduktion. Koka ner hackad rabarber med en skvätt vatten, en klick smör och en nypa sötning tills rabarbern blivit mjuk och blandningen fått en härlig balans av syra och sötma.

Under tiden som rabarbern puttrar på spisen, förbereder du rödingen. Krydda fisken med salt och peppar och smörstek den tills skinnet är gyllenbrunt och krispigt. När rödingen nästan är klar, tillsätt tunt skivad fänkål till pannan så att den får smörstekas lätt och absorberar fiskens smak samtidigt som den behåller sin krispighet.

Servera den smörstekta rödingen med en generös sked rabarberreduktion på toppen och garnera med det smörstekta fänkålen för en perfekt balans av smaker och texturer. Avnjut denna kulinariska upplevelse med alla sinnen och låt den ta dig med på en resa till det svenska kökets finaste hörn.

Smörstekt röding med rabarberreduktion och fänkål

Keto.nu

Över 16 Kategorier

Kyckling

Kött

Pizza

Soppor

Grytor

Smoothies

psst klicka här för att se alla kategorier!

Kontakta oss

Tveka inte på att kontakta oss om ni skulle vilja tipsa om keto-recept eller ha frågor!

Annonsering

Är ni intresserade av annonsering eller samarbeten? Vänligen kontakta oss för mer information. Vi ser fram emot att höra från er!